Verkoopmedewerkster  Tanklokaal Helvoirt

Functieomschrijving

Werken bij 'gewoon' het groenste tankstation van Nederland?

Eind november openden wij ons nieuwe Tanklokaal in Helvoirt. Heel Haaren  kan nu genieten van onze nieuwste formule. Groene energie voor de auto en ambachtelijke en verse lekkernijen voor de bestuurder.

Voor onze bakery en shop help je de klanten, geeft ze koopadviezen en beantwoord je vragen. Vanuit je vakkennis adviseer je de klanten op vriendelijke en adequate wijze. Tevens draag je zorg voor de presentatie van producten volgens strakke richtlijnen en instructie. Denk hierbij aan vakken vullen, spiegelen en controle THT.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een pro-actieve en leergierige kandidaat met bij voorkeur ervaring en- of opleiding richting horeca en  detailhandel die voor 32-38 uur per week flexibel inzetbaar is, van maandag tot en met zondag.

Om deze functie goed uit te kunnen oefenen is het belangrijk dat je:

  • de klanten alle aandacht geeft

  • een proactieve communicatie naar klanten toe hebt

  • plezier en kennis uitstraalt

  • flexibel inzetbaar bent én snel kunt schakelen

  • Leergierig bent en eventueel verder wilt leren

Indien je geïnteresseerd bent, stuur  je CV en een gerichte motivatiebrief voor deze functie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Anita van Wijk

 

Sollicitatieprocedure

Wij stellen de vacature open t/m 8 juni. Hierna gaan wij de sollicitaties beoordelen en ga je een reactie van ons ontvangen. De vacature is in beheer bij officemanager Anita van Wijk. Voor vragen kun je contact opnemen via telefoonnummer 0418643716 .

Bedrijfsprofiel

Onze passie is om al onze klanten te laten genieten van goed en lekker eten in een sfeervolle en inspirerende omgeving. Onze passie is ook om duurzaam te zijn in al onze activiteiten. Wij vergroenen onze brandstof, wij werken bij voorkeur lokaal en maken het liefst alles zelf.

 

Bij TANKLOKAAL HELVOIRT staat vriendelijkheid en ambachtelijke  kwaliteit hoog in het vaandel. Wij willen het pareltje van Brabant zijn. Wij hebben in de loop der jaren dan ook verschillende prijzen in de wacht gesleept.